Η ιστορία της ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, όταν σταδιακά ανέπτυξε συνολικά 6 διαγνωστικά εργαστήρια, συνιστώντας τον πρώτο ενιαίο ιδιωτικό οργανισμό παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη Βόρεια Ελλάδα καλύπτοντας με το τότε δίκτυό της όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Σύντομα η αναγνώριση και επιτυχία της εταιρίας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον επενδυτών με αποτέλεσμα αυτή να εξαγοραστεί από μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων.

Το 2017 ο δρ. Νικόλαος Αφθονίδης, συνιδρυτής της ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, με τη συνεργασία διακεκριμένων στον χώρο της υγείας γιατρών και στελεχών διοίκησης, ιδρύει την νέα ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ. Το πρώτο εργαστήριο ιδρύεται και λειτουργεί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της Καλαμαριάς στα μέσα του 2018. Την άνοιξη του 2019 ξεκινάει η λειτουργία νέου υπερσύγχρονου εργαστηρίου βιοπαθολογίας και ιατρικών απεικονίσεων ενώ και νέα σημεία εξυπηρέτησης προστίθενται στο δίκτυο.

Η ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε πάνω στα γερά θεμέλια του τρίπτυχου ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και στην υγιή τους αλληλεπίδραση. Με την προαγωγή της υγείας μέσω της αποτελεσματικής διάγνωσης και της πρόληψης η ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ, εργάζεται για να είναι σταθερά ο πλέον αξιόπιστος και ασφαλής πάροχος ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στη Βόρεια Ελλάδα. Παρέχοντας διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ιδιώτες όσο και σε οργανισμούς, διαμορφώνει μια φιλική εμπειρία διάγνωσης για τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ imageΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ imageΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ image